Onze twee stagiaires, Naomi en Demi organiseren voor onze doelgroep Reizigers een Engelse middag op 22 mei. Ze hebben hiervoor contact opgenomen met Raamwerk, een verzorgingshuis in Katwijk. Het doel is tweeledig: onze doelgroep een gezellige, Engelse middag bezorgen én ze informeren over onze volledig drempelloze vakantiewoning in Zuid-Engeland. ‘Dat was nou net waar onze bewoners naar uitkijken, een vakantie in het buitenland waar een goede toegankelijke woning voor ze staat,’ vertelt Judith, manager bij het verzorgingshuis.

Op 23 mei staat er een high tea voor de toeleveranciers op het programma. Zij leveren hun medische apparaten thuis bij onze doelgroep af. Wat zou het een mooi idee zijn als ze bij het afleveren ervan hun klant blij maken met informatie over onze volledig drempelloze vakantiewoning in Zuid-Engeland. Daarmee dragen ze bij aan maatschappelijk verantwoord toerisme. Tijdens de high tea maken de toeleveranciers ook verder kennis met elkaar en krijgen ze een mooi middagprogramma aangeboden.