Financiële ondersteuning

Speciale korting voor boekingen in 2023 en 2024

Gulle giften zorgen ervoor dat mensen drempelloos kunnen genieten van hun vakantie

In 2022 heeft Stichting DOVIE giften ontvangen van gulle sponsoren, waaronder Lions Club Tilburg Regte Heide. Het is hun wens dat rolstoelgebonden mensen in 2023 en 2024 ook kunnen genieten van een onbezorgde en drempelloze vakantie in Engeland. Deze giften zorgen ervoor dat wij een betaalbare huurprijs kunnen aanbieden voor de woning in Ropley, in het prachtige graafschap Hampshire. Ons steuntje in de rug betreft een tegemoetkoming in de huurkosten van de Flat Spaces vakantiewoning.

Boek je een midweek of lang weekend, dan bedraagt de korting in 2023 €250,-

Boek je een periode van een week, dan bedraagt de korting in 2023 € 500,-

• Je krijgt altijd binnen zes weken schriftelijk bericht m.b.t. toekenning/afwijzing van jouw aanvraag.
  • Binnen zes weken na jouw vakantie kun je een kopie van de factuur van Flat Spaces opsturen naar info@stichtingdovie.nl
  • Je mailt tevens een kort verslag van jouw vakantiebelevenissen en een foto mee.
  • De stichting betaalt z.s.m. daarna het toegezegde bedrag uit.

Er zijn meer fondsen die financiële ondersteuning mogelijk maken.

Wil je onze gratis nieuwsbrief ontvangen?

Vul dan hier je gegevens in en je mist niets meer!