Boek nu!

een vakantie om nooit te vergeten

Boek eenvoudig in enkele stappen je reis naar Ropley in Engeland.

• In 2023 zijn alle data bestemd voor boekers via Stichting DOVIE volgeboekt. Wil je nog boeken voor 2023, neem dan contact op met Adriaan. Hij informeert bij onze samenwerkingspartner Flat Spaces of er nog weken openstaan.
  • Binnenkort komen hier de beschikbare weken in 2024 te staan. Houd onze website, Facebook en Instagram goed in de gaten. Ook daar verschijnt de informatie hierover.
  • Heb je een geschikte datum voor 2024 gevonden, neem dan direct contact op met Adriaan Aerts van Stichting DOVIE 06 – 2511 2707. Hij helpt je verder met jouw boeking en informeert je over onze financiële ondersteuning voor 2024.

Reizen
De kosten voor de boottocht vind je op de website van bijv. DFDS. Deze overtocht is niet inbegrepen in de prijs van de vakantiewoning en moet je apart boeken.

Uiteraard kun je ook met de trein reizen via de Eurotunnel. Kijk op deze website voor meer info en om te boeken.

De reis naar Ropley
Ropley ligt in het district Hampshire, in het zuiden van Engeland. Je rijdt naar Calais en vandaaruit maak je met de boot de oversteek naar Dover. Zodra je vertrekt zie je al de witte krijtrotsen. De boot is zeer goed toegankelijk voor rolstoelers. Vanaf Dover is het ca. 330 km.

Wil je onze gratis nieuwsbrief ontvangen?

Vul dan hieronder je gegevens in en je mist niets meer!