helpen?

bekijk hier de mogelijkheden

Jouw hulp is welkom!

Stichting DOVIE maakt het mogelijk rolstoelgebruikers die intensieve zorg nodig hebben drempelloos op vakantie te gaan in Engeland. Met enthousiaste vrijwilligers, sponsors, donateurs en de Engelse Foundation Flat Spaces werken we hard om die ambitie waar te maken.

Om de nieuw te bouwen vakantiewoning in 2027 te realiseren, hebben we sponsoren en donateurs nodig. We verwachten voor de bouw ervan zo’n €350.000,- nodig te hebben. Omarm jij ons initiatief? Wat kun jij doen om onze ambitie voor deze doelgroep te realiseren?

Je kunt doneren via iDeal, vul rechts je gegevens in en kies een bedrag.

Je giften kun je ook rechtstreeks overmaken op IBAN NL44 RABO 0338 3563 12 t.n.v. Stichting Drempelloos Op Vakantie In Engeland o.v.v. gift en e-mailadres.

Namens onze doelgroep heel hartelijk dank voor je bijdrage!

Doneer met

Anbi status

De Belastingdienst heeft Stichting DOVIE aangewezen als Algemeen nut beogende instelling (Anbi). Dat is aantrekkelijk voor onze donateurs omdat giften aan Anbi een belastingvoordeel kunnen opleveren. Dit geldt zowel voor losse giften als voor periodieke giften.

Meer informatie over Anbi vind je op de site van de Belastingdienst.

Wil je onze gratis nieuwsbrief ontvangen?

Vul dan hieronder je gegevens in en je mist niets meer!