Op zondagmiddag 17 december a.s. wordt de tijd teruggezet tijdens het Dickensfestijn in Drunen. Van 12.00 tot 17.00 uur verandert het straatbeeld in een levend negentiende-eeuws tafereel. De Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie. Welke personages uit de beroemde boeken van Dickens je tegenkomt tijdens het festijn? Het zijn er ruim 600. Ook jij kunt ze ontmoeten. Tot leven komen o.a. Scrooge, Oliver Twist, weeskinderen, dronkaards, kantoorklerken en deftige lieden. Je bent getuige van de prachtige Dickensstraat, een openluchtmuseum met bijzonder straattheater.

Stichting DOVIE staat er met een kraam, natuurlijk in Engelse sferen. Wie bij ons langskomt krijgt een lekker en warm onthaal. Kom jij ook naar dit festijn en onze kraam?

Lees meer en kom alvast in de Dickenssfeer op www.dickensfestijndrunen.nl