Ben jij op de hoogte van het Spierziektecongres op zaterdag 16 september a.s. in Veldhoven? We heten je van harte welkom bij onze stand op de informatiemarkt. Je kunt daar een film bekijken van onze vakantiewoning in Engeland. Er ligt ook een informatiemap over de woning en de diverse toeristische attracties in de omgeving van Ropley. Bovendien zie je meteen welke weken er in 2024 nog te boeken zijn. En … We hebben een speciaal congresaanbod bovenop de korting die we al geven!!

Lees vooral ook onze tips voordat je gaat.
Tip 1: Het congres is alleen voor leden van Spierziekten Nederland. Ben je nog geen lid? Kijk naar de mogelijkheden en word lid.
Tip 2: Wil je deelnemen aan dit congres, meld je aan vóór 4 september. Alle informatie over dit congres vind je op https://www.spierziekten.nl/spierziektennlcongres/bezoekersinformatie/