Wat is je naam?
Mijn naam is Jan Vermeer

Hoe ben je in contact gekomen met Stichting DOVIE?
Ik ken Adriaan al vanaf mijn 15de toen ik verkering kreeg met zijn nichtje. Vanaf dat moment heb ik altijd voor Adriaan het een en ander gedaan. Bijvoorbeeld met de Target Angels, het rolstoelhockeyteam van Adriaan. En ik ging met hem naar de film. Iedere maand kaarten (Rikken) we wel een keer.

Waarom heb je onze stichting uitgekozen om vrijwilligerswerk te doen?
Toen Adriaan kwam met het idee van Stichting DOVIE wilde ik hem daar meteen bij helpen.

Welke werkzaamheden doe je binnen de stichting?
Ik help mee met de Meimarkt en zet de ‘DOVIE huisjes’ uit bij winkels. Via die huisjes kunnen klanten van die winkels een donatie achterlaten voor de stichting. Samen met mijn kaartmaat Jaap organiseer ik op 30 september a.s. een Rik- en Jokermarathon in Alphen.

Raad je andere mensen aan ook vrijwilliger bij Stichting DOVIE te worden?
Ja, ik zou het wel aanraden om vrijwilliger te worden voor Stichting DOVIE.