Hoi! Mijn naam is Sandra de Boer (23 jaar) en ik kom uit Emmen. Momenteel studeer ik International Tourism Management aan Breda University of Applied Sciences. Gedurende mijn studie heb ik twee specialisaties gedaan: Travel Industry en E-tourism. Voornamelijk door E-tourism ben ik me gaan focussen op marketing. Dit speelde ook een rol tijdens mijn minor: Tourism Impact Lab. Hierdoor zocht ik een afstudeeropdracht in die richting. Een enthousiaste docente hielp bij het vinden van een afstudeeropdracht en introduceerde me bij Stichting DOVIE. Daarna nam ik contact op met Adriaan. Al snel hadden we een afspraak gepland om de mogelijkheden te bespreken.

Onderzoek voor Stichting DOVIE
Ik heb bewondering voor hoe Stichting DOVIE is opgericht en hoe Adriaan in het leven staat. Voor mijn afstudeeropdracht ga ik de komende paar maanden voor Stichting DOVIE onderzoek doen naar de doelgroep: wie is de doelgroep van Stichting DOVIE en hoe kan die benaderd worden. Ik wil hierdoor een steentje bijdragen aan een meer inclusieve reiswereld, want ik vind dat iedereen die wil reizen, ongeacht zijn of haar achtergrond, die mogelijkheid moet hebben.

Reizen vind ik leuk
Net als Adriaan vind ik reizen een van de leukste dingen om te doen. Dit komt voornamelijk door hoe ik ben opgegroeid. Mijn vader vertelde veel verhalen van zijn tijd als machinist op containerschepen en de diverse prachtige plekken waar hij terechtkwam. Zijn verhalen inspireerden mij onder andere om mijn huidige opleiding te volgen.

Natuur
Bij Breda University of Applied Sciences voel ik me echt op mijn plek. Ik houd ervan om mijn vrije tijd in de natuur te besteden. Dit kan zijn: in een bos, nationaal park, stadspark of in een klein tuintje, maakt niet uit. Daarnaast breng ik graag tijd door met familie en vrienden: gewoonweg samen zijn, spelletjes spelen of samen er op uit gaan. Hoewel ik het ook heel fijn vind om alleen te zijn en boeken te lezen, creatief bezig te zijn en me enigszins te verdiepen in astronomie.