Boek nu je vakantie voor 2023 op het platteland van Engeland

Hoe mooi is dat! Met een volledig uitgerust vakantiehuis bij aankomst in Ropley, heb je geen extra werk om alles te installeren, en alle hulpmiddelen vóór en ná de vakantie te organiseren. Kortom; je draait de sleutel om en de vakantie begint meteen voor het gehele gezin en evt. jouw verzorgers. De volledig drempelloze vakantiewoning in Ropley, Engeland, is een geliefde en snel volgeboekte locatie voor mensen met een fysiek zware beperking. Mocht je in 2023 deze fraaie locatie willen boeken, wees er dan snel bij.

Op onze site boek je eenvoudig jouw vakantie via onze initiatiefnemer Adriaan Aerts. Hij kan jou alle informatie verschaffen over eventuele financiële ondersteuning en helpen bij het boeken. Laat je verrassen door de woning met al zijn gemakken en wat er in de omgeving op het platteland van Hampshire allemaal te zien en te doen valt.

Toeristische trekpleisters
Zo heb je uitzicht op de beroemde Watercress Line Steam Railway, die ook zeer toegankelijk is voor mensen in een rolstoel. Uitstapjes naar Windsor Castle en Stonehenge en zelfs het bijwonen van een voetbalwedstrijd zijn allemaal mogelijk. Met de stad Southampton, Winchester, het New Forest, de prachtige zuidkust in de buurt, is de aangepaste vakantie woning van Flat Spaces in Ropley een ideale locatie voor een onvergetelijke vakantie.